XII Aniversari dels Pallaresos

L’Ermita de Carrassumada, a prop de Torres de Segre, va ser l’escenari d’una doble celebració dels Pallaresos. Per una banda, el dotzè aniversari d’aquesta comparsa cristiana que va aprofitar a més, per gaudir del tradicional dinar de tardor.

Els festers i festeres pallaresos van passar una jornada inoblidable en la què hi van haver diferents motius per a la diversió. Primer, tothom va poder tastar la saborosa paella elaborada per unes grans cuineres, les”Maries”; un magnífic plat que va anar acompanyat dels diferents aperitius preparats per diferents membres de la comparsa; unes delícies que van ser regades amb vi i cava. Després de dinar, es va lliurar un plat commemoratiu als membres de la comparsa que han complert 10 anys dins dels Pallaresos. Així, l’Oriol, el José i la Judith van rebre aquesta distinció de la mà d’el Jordi, càrrec electe de Capità cristià, i l’Antonieta, càrrec electe de Baronessa.

En definitiva, una jornada de celebració per aquesta comparsa cristiana, en la què no van faltar alguns infiltrats moros.