transparentFrance-iconItaly-iconSpain-iconUnited-Kingdo-icon

RESERVES DE LOCAL

Per sol.licitar el Local Social de l’Associació de la Festa de Moros i Cristians, cal descarregar l’arxiu adjunt i enviar-lo per correu electrònic degudament emplenat a: morosicristianslleida@gmail.com 

NOTES:

  1. El peticionari i l’entitat que representa declara que coneix el Reglament d’ús del Local Social de l’Associació de la Festa de Moros i Cristians de Lleida, accepta la totalitat del seu contingut i es compromet a respectar-lo.
  2. El peticionari i l’entitat que representa declara que té coberta la responsabilitat civil de l’activitat a desenvolupar.
  3. Aquestes dades no es destinaran a altres finalitats ni tampoc es facilitaran a terceres parts, d’acord amb els principis de les dades de caràcter personal que estableix la Llei Orgànica de Protecció de Dades (Llei 5/1999, de 13 de desembre). L’usuari pot exercir el seu dret de rectificació, cancel·lació i oposició que li atorga la vigent Llei Orgànica de Protecció de Dades (Llei 5/1999, de 13 de desembre) sol·licitant-lo personalment, per telèfon o correu electrònic a la Junta Directiva de l’Associació de la Festa de Moros i Cristians de Lleida (carrer Panera,1 i morosicristianslleida@gmail.com).