Plantada d’arbres a la Suda

Gairebé una cinquantena de membres de l’Associació de la Festa de Moros i Cristians de Lleida van participar ahir diumenge en una plantada popular d’arbres i plantes que va tenir lloc al nou camí d’accés al Castell del Rei. L’acte, que va ser organitzat conjuntament amb el Consorci del Turó de la Seu Vella, va comptar també amb l’assistència de la tinenta d’alcalde, Montse Parra, el director del Consorci del Turó de la Seu Vella, Pep Tort, i el responsable de Garden Masia Salat, Sergi Carrera.

Parra va voler destacar “la conjunció i la suma d’esforços” que s’havien fet per dur a terme la iniciativa, mentre que Tort va afegir que “és una aportació importantíssima, que complementa les actuacions realitzades per les administracions”. Carrera va subratllar que s’havia pensat en fer un jardí rústic per tal d’integrar-ho a l’entorn i, finalment, el president de l’Associació de la Festa de Moros i Cristians, Joan Gomis, va animar totes les entitats i institucions de la ciutat a guarnir i tenir cura dels monuments emblemàtics de Lleida.

L’acte, que va iniciar-se a dos quarts d’onze del matí, va consistir en la plantació de diferents arbres, arbustos i plantes pròpies del clima mediterrani que contribuiran a la urbanització dels entorns del Castell i a l’embelliment del nou camí de la Suda