Xavier Solé, guanyador del concurs de fotografia de la Festa 2013

Xavier Solé ha estat el guanyador del Concurs de Fotografia de la Festa de Moros i Cristians 2013/V Memorial Xavier Aluja dotat amb 250 euros i un diploma acreditatiu. La fotografia de Solé ha estat l’escollida pel jurat entre les 70 obres originals que enguany s’han presentat al concurs; un certamen que ha rebut en aquesta ocasió obres de gran qualitat artística i tècnica, fet que ha provocat que el jurat concedís un accèssit a una altra fotografia obra de Maite de Diego.

Solé (Lleida, 1959), professor de secundària i aficionat a la fotografia, es presentava per primer cop al Concurs de Fotografia de la Festa de Moros i Cristians amb tres instantànies, una de les quals ha estat seleccionada com a guanyadora. Es tracta d’una fotografia a color on adquireix protagonisme el cavall, un dels animals més significatius en el boato de les desfilades de gala i que acompanya sempre l’Entrada a la ciutat, tant de moros com de cristians.

Exposició al novembre

L’Associació de la Festa de Moros i Cristians de Lleida organitzarà una exposició amb totes les obres presentades al concurs, incloses la guanyadora i l’accèssit. La mostra es farà al mes de novembre coincidint amb la celebració del Mig Any Fester i l’Acte Solemne de Relleu de Capitanies.