Vicenç Micó Micó, pregoner de la Festa de Moros i Cristians 2015

A les 12 hores del diumenge 19 d’abril i com a inici de la Festa de Moros i Cristians 2015, es va celebrar al castell del Rei-La Suda l’acte del Pregó; en aquesta ocasió a càrrec del Sr. Vicenç Micó Micó, fester d’Ontinyent que va ser President de la Societat de Festers d’aquesta localitat i persona molt vinculada a la nostra Festa des dels seus inicis.

L’acte va ser presidit per la Sra. Montse Parra Albà, tinent d’alcalde de La Paeria de Lleida i per la presidenta de l’Associació, la Sra. Teresa Mayoral Seró. Hi van assistir també, el Sr. Pep Tort Bardolet, director del Consorci del Turó de La Seu Vella, així com diverses autoritats i un nombrós grup de festers i festeres.

El Sr. Vicenç Micó, en un meravellós pregó, va explicar com va ser el primer contacte de la nostra Associació l’any 1995 amb les festes de moros i cristians d’Ontinyent i tot el procés posterior per poder endegar la recuperació de les Festes de Moros i Cristians que molts anys endarrere s’havien celebrat a la nostra ciutat. També va donar les gràcies per l’honor de haver pogut ser el pregoner de la vintena edició de la nostra Festa.

Després de les seves emotives paraules els assistents van poder gaudir d’un magnífic concert ofert per la banda Ilerband, dirigida per Julio Gargallo, que van interpretar un seguit de marxes mores i cristianes, així com pasdobles festers.

En acabar el concert al S. Vicenç Micó se li va fer entrega d’una rajola commemorativa de l’acte.

Enllaç pregó Lleida Televisió