Una setantena d’infants fan el Caga Tió

Prop d’una setantena de nens i nens va fer cagar el tió el passat dissabte, 19 de desembre, al Centre Cívic del Centre Històric.

L’activitat, organitzada per l’Associació de la Festa de Moros i Cristians de Lleida, va comptar amb la participació dels petits festers i festeres de les sis comparses. Així doncs, els més menuts dels Anglesola, Pallaresos, Urgellencs, Banu-Hud, Musa i Al·leridís van cantar la tradicional cançó nadalenca perquè el tronc de Nadal cagués xuxes, caramels, xocolatines i tota mena de llaminadures.

A més de celebrar aquesta tradició tan arrelada al nostre país, els moros i cristians lleidatans van aprofitar la trobada per premiar tots els participants del concurs de postals de Nadal en què participen els infants de la festa. La tarda festera i festiva va finalitzar amb desfilades al compàs de música festera en què la mainada va ser, un cop més, la protagonista. Una trobada de germanor que l’Associació de la Festa de Moros i Cristians de Lleida va aprofitar per felicitar les festes de Nadal als seus membres.