Reconeixement als col·laboradors de la Festa

L’Associació de la Festa de Moros i Cristians de Lleida ha volgut reconèixer la col·laboració d’algunes persones i entitats en la recreació de les noces de Ramón Berenguer IV i Peronella que va tenir lloc el passat 30 de setembre.

El reconeixement, que va venir en forma de diploma o pin de plata, es va realitzar aprofitant la celebració del Mig Any Fester el diumenge 18 de novembre, concretament durant el dinar de germanor que es va fer al restaurant Alari, després de l’acte solemne de relleu de capitanies.

Els pins de plata de l’Associació van ser d’una banda per Xavier Eritja, president de l’Ateneu Popular de Ponent, pel seu assessorament històric. L’altre pin va ser pel periodista Francesc Guillaumet, habitual col·laborador de la festa.

Pel que fa als diplomes, aquests van ser per Felip Gallart, autor del guió de la recreació de les Noces Reials; Eduard Muntada, director d’escena de la representació i Jordi Guiu, falconer responsable de l’àguila que va dur els anells als promesos.

Finalment, l’Associació va agrair la participació de la Coral Sícoris i la gran tasca realitzada per l’Asssociació Gatronòmica “Lo Tall” que va elaborar els prop de divuit plats del menú nupcial que es va servir durant el convit.