Presentació de “El Caftà de la Capitana”

El passat 23 de febrer, l’antiga església de Sant Martí va acollir la presentació del conte escrit per Toñy Castillo “El Caftà de la Capitana”. A la presentació d’aquest conte inspirat en la Festa de Moros i Cristians de Lleida van acudir, a més d’algunes autoritats, molts festers i festers que van omplir de gom a gom l’església. 

Pel que fa a les autoritats, hi va assitir la regidora de Comerç, Mercats i Consum, Pilar Arderiu i el vicepresident de la Diputació, Josep Presseguer. A més, van ser-hi presents el president del Grup La Mañana, Emili Dalmau, el president de l’Associació de la Festa de Moros i Cristians, Joan Gomis, l’il·lustrador del conte, Toni Uceda i l’autora, Toñy Castillo.

L’acte va començar amb la presentació, per part de les autoritats, del conte. Una presentació que va ser el preàmbul de la lectura escenificada de l’obra que va comptar amb efectes que van sorprendre el públic assistent. Finalment, l’acte va finalitzar amb un aperitiu que va posar punt i final a la vetllada.