Moros i Cristians, a les Festes de Gràcia

L’Associació de la Festa de Moros i Cristians de Lleida participarà, aquest 2008, en les populars Festes del barri barceloní de Gràcia. Aquesta voluntat de participació i col·laboració va sorgir de la reunió que va tenir lloc el passat divendres, 18 d’abril, entre l’Associació de la Festa de Moros i Cristians i la Federació de la Festa Major de Gràcia. A la trobada hi va assistir també la Fecoll que ja fa cinc anys que participa a les festes d’aquesta barri de Barcelona a través d’una caragolada que serveix per a promocionar l’Aplec.

La participació dels Moros i Cristians consistirà en intervenir a la cercavila de cultura popular que es farà el 15 d’agost pels carrers del conegut barri barceloní. 

A la trobada hi van assistir diferents membres de l’Associació de la Festa de Moros i Cristians, encapçalats pel seu president, Joan Gomis, a més del president de la Fecoll, Xavier Pérez, que va actuar de pont entre ambdues entitats. Finalment, i en representació del barri de Gràcia, hi havia el president de la Federació de la Festa Major de Gràcia, Ricard Estruc.