Marta Alòs signa llibres de la Festa per Sant Jordi

L’escriptora lleidatana Marta Alòs ha signat avui, diada de Sant Jordi, exemplars del Llibre de la Festa de Moros i Cristians 2008, a la parada que l’Associació ha muntat al carrer Major/cantonada carrer Cavallers, a l’alçada del Peu del Romeu. 

D’aquesta manera Alòs ha col·laborat en la promoció i venda del llibre de la Festa de Moros i Cristians que l’associació lleidatana edita cada any i que, en aquesta ocasió, ha comptat amb la participació de l’escriptora lleidatana. L’autora és la responsable dels parlaments de la batalla de Moros i Cristians que se celebrarà el proper 18 de maig a la Seu Vella i que enfrontarà, com és habitual, als líders del bàndol moro i cristià, aquest any personificats pel Caïd Almudèfar i la Comtessa Elisenda d’Anglesola (Jordi Amarillo i Rosa Mostany, respectivament).

El llibre de l’Associació de la Festa de Moros i Cristians es presenta com un recull de totes les activitats que es realitzen durant l’any fester, des de l’acte solemne de relleu de capitanies, fins a la recreació de les noces reials de Ramon Berenguer IV i Peronella, passant pel dia gran de la Festa. La publicació inclou a més, articles d’interès cultural relacionats amb la Festa de Moros i Cristians, els seus origens, i tot el bagatge cultural i social que l’envolta.