L’Associació Convoca el Concurs de Fotografia

L’Associació de la Festa de Moros i Cristians de Lleida ha convocat aquest matí el Concurs de Fotografia (V Memorial Xavier Aluja) de la Festa 2013 que tindrà un únic premi de 250 i un diploma pel guanyador. El concurs ha estat presentat per la presidenta de l’Associació, Tere Mayoral, acompanyada de membres de la família Aluja (Jaume i Meritxell Aluja i Rosabel Escartín) i Encarna Pach, vocal de l’associació.

Les fotografies poden ser en color o en blanc i negre (format 18×24) i han de ser imatges de la festa que se celebrarà els propers 18 i 19 de maig. Cada concursant, que ha de ser propietari de les instantànies, en podrà presentar un màxim de tres quedan exclosos els fotomuntatges.

Terminis

Les fotografies han d’enviar-se per correu a la seu de l’Associació (C/Panera, 1) o bé portar-les personalment a l’esmentada seu. La recollida de fotos començarà el dia 22 de maig i finalitzarà el 7 de juny. El jurat, format per un membre de cada comparsa i un expert en fotografia, es reunirà el 13 de juny per escollir el guanyador que es farà públic quan la junta de l’Associació estableixi. Totes les fotografies que participen al concurs seran exposades en una exposició organitzada per l’Associació de la Festa on s’exhibirà a més, l’obra guanyadora.

Mes informació i bases en aquest web.