Juan Diego Ingelmo guanya el XVI Concurs de Cartells de la Festa de Moros i Cristians de Lleida

El publicista asturià de 39 anys arrelat a Borriana (Castelló), Juan Diego Ingelmo, ha estat el guanyador del XVI Concurs de Cartells de Moros i Cristians 2012 dotat amb un premi de 800 euros. La decisió del jurat, integrat per un membre de cada comparsa i dos especialistes en belles arts, es va produir ahir al vespre al local de l’Associació de la Festa de Moros i Cristians de Lleida en una edició a la que s’han presentat un total de 16 obres. Ingelmo és director creatiu d’una agència de publicitat a Castelló desde fa quinze anys i ha guanyat nombrosos premis en diferents concursos nacionals.

“Germanor”, cartell guanyador

L’obra escollida per ser la imatge de la Festa de Moros i Cristians d’enguany porta per títol “Germanor” i plasma dos guerrers (un moro i un cristià) que es fonen en un sol davant l’atenta mirada de la Seu Vella de Lleida, en una clara al·lusió a la singularitat de la celebració lleidatana que té un caràcter conciliador, ja que hi ha una alternança anual en la victòria a diferència de la resta de festes de moros i cristians.

L’Associació de la Festa de Moros i Cristians de Lleida organitzarà, més endavant, una exposició amb totes les obres que s’han presentat al concurs d’enguany incloent el cartell guanyador d’Ingelmo.