José Soares guanya el XII concurs de fotografia

José Ademir Soares ha estat el guanyador de la dotzena edició del Concurs de Fotografia de la Festa de Moros i Cristians de Lleida amb una fotografia titulada “Luces de la Ciudad”. Soares, cambrer de professió, s’endú el primer premi dotat amb 180 euros i un diploma, distinció que li serà atorgada en el decurs del Sopar de Fi de Festa que l’Associació de la Festa de Moros i Cristians celebrarà a l’antic convent del Roser a partir de les 21.30h avui, 27 de juny.

Pel que fa al repartiment dels altres premis, Cristina Céspedes se n’ha endut el segon, dotat amb 90 euros i un diploma, gràcies a la seva fotografia “El Petit Príncep”. El primer accèssit ha estat per Josep M. Pelegrí amb l’obra “Sense Títol” i finalment, el segon accèssit se l’ha endut Sara Millas amb “L’infiltrat”. La distinció concedida als dos accèssits és un diploma acreditatiu del premi obtingut.

La dotzena edició del Concurs de Fotografia de la popular festa lleidatana ha comptat amb la participació de 24 autors diferents que han presentat un total de 60 fotografies (cada autor en podia presentar fins a un màxim de tres). Totes les obres presentades al concurs, que es convoca des del segon any de celebració de la festa, formaran part d’una exposició que s’inaugurarà el proper juliol i que inclourà, per descomptat, les fotografies guanyadores.

Els premis d’aquest XII Concurs de Fotografia han estat decisió d’un jurat que estava integrat per un membre de cada comparsa i un expert en fotografia. Així doncs, pel bàndol moro hi havia Carme Novell (Banu-Hud), Vicente Luengo (Al·leridís) i Pilar Cañadell (Musa). Pel que fa a les comparses cristianes, el jurat estava format per Nina Parra (Anglesola), Josep M. Novell (Pallaresos) i Fernando Peleato ( Urgellencs). Finalment, Enric Rodríguez era el membre del jurat expert en fotografia.