Joan Gomis, nou President de Moros i Cristians

Joan Gomis, de la comparsa Al·leridís, ha estat elegit president de l’Associació de la Festa de Moros i Cristians de Lleida, després que a les darreres eleccions es presentés només una candidatura que era la que ell encapçalava. Gomis succeeix en el càrrec a Jaume Aluja que després de dotze anys no va presentar-se a la reelecció, tot i que continuarà vinculat a la nova junta com a col·laborador de la Festa.


La nova junta de l’Associació está formada per Joan Gomis (president), de la comparsa Al·leridís; Teresa Mayoral (vicepresidenta) de la comparsa Pallaresos; Nina Parra (secretària), de la comparsa Anglesola; Marisa Pifarré (tresorera) de la comparsa Al·leridís; i com a vocals Marta Roigé, de la comparsa Musa; Mireia Puig, de la comparsa Urgellencs i Gaspar Castells, de la comparsa Banu-Hud.


Pel que fa a la resta de grups i comissions de treball es mantenen els actuals membres amb les habituals incorporacions i baixes que tenen lloc durant l’any per diferents raons personals i de disponibilitat dels festers i festeres participants.


La nova junta va quedar constituïda oficialment el passat 14 de gener i els seus objectius se centraran en incrementar la complicitat de les diferents persones i entitats de Lleida en la promoció d’aquesta festa que es va recuperar, ara fa ja més d’onze anys, amb la voluntat de reactivar el Centre Històric de la ciutat.