Exposició del concurs de fotografia VII Memorial Xavier Aluja

El passat dia 9 es va inaugurar oficialment a la biblioteca pública de Lleida, l’exposició de fotografies guanyadores del concurs que es convoca anualment des de 1997 per part de l’Associació de la Festa de Moros i Cristians de Lleida​, exposició que es prepara cada any amb les fotos que han resultat guanyadores al concurs de fotografia amb el tema central de la festa de moros i cristians del maig.

També s’hi poden veure els cartells que han anunciat aquesta Festa des dels seus inicis, a l’any 1996, fins a l’última edició d’enguany.

El concurs de fotografia “VII Memorial Xavier Aluja” ha guardonat amb el primer premi ​a Olga Pulido Delgado​ i amb un accèssit a Judith Tremosa​.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde i de diversos regidors de la ciutat, representants de la Generalitat de Catalunya, de la directora de la Biblioteca Pública, d’un nombrós grup de festers i festeres de l’Associació, així com de familiars de la família Aluja.

L’exposició consta d’una cinquantena d’obres i es pot veure al vestíbul de la Biblioteca Pública de Lleida​ fins al proper 27 de novembre.​