Exposició de fotografies del X concurs de fotografia de la Festa

L’Associació de la festa de moros i cristians de Lleida va inaugurar el passat 5 de juliol, una exposició de totes les fotografies que van prendre part en el Xè concurs de fotografia. L’acte inaugural va comptar amb la presència del 1r tinent d’alcalde de l’ajuntament de Lleida i regidor de cultura; Xavier Sáez, el regidor de cooperació, immigració i drets civils, Xavier Aluja; i el president de l’Associació de la festa de moros i cristians, Jaume Aluja.
A més d’inaugurar la mostra, es va fer el lliurament del primer i segon premi del concurs de fotografia, així com també dels diplomes de reconeixement a les dues mencions especials i els diplomes acreditatius als quatre finalistes del concurs.
L’exposició, que romandrà oberta del 5 al 26 de juliol, està ubicada a la sala d’exposicions de la plaça Sant Joan, i pretén ser una mostra més de la vistositat i espectacularitat de la festa, ensenyant alguns dels moments, captats pels autors de les instantànies, viscuts durant el passat 14 de maig.