Desfilada al descans del partit de bàsquet Lleida-Tenerife

L’Associació de la Festa de Moros i Cristians de Lleida desfilarà aquest dissabte, 3 d’abril, durant la mitja part del partit de bàsquet que enfrontarà el Plus Pujol Lleida i el Tenerife Rural (Pavello Barris Nord, 20.45h). D’aquesta manera, els Moros i Cristians participaran en l’animació del partit, desfilant per les grades i la pista del pavelló.

L’acció de col·laboració entre abdues entitats es va presentar ahir dimarts en conferència de premsa. En representació de l’Associació de Moros i Cristians hi van assistir Joan Gomis i Nina Parra, president i secretària, respectivament. Gomis va explicar que la desfilada de dissabte és una forma d’obrir-se a la societat lleidatana i també de donar-se a conèixer més enllà del territori català. D’aquesta manera els Moros i Cristians endegen una línia que pretén vincular l’Associació a les entitats emblemàtiques de la demarcació de Lleida per unir, d’aquesta manera, cultura i esport. Tot plegat, per sumar esforços i arribar més fàcilment a la societat. 
Pel que fa al Lleida Bàsquet, va assistir a la conferència Eduard Segarra, conseller delegat del club, que va agrair la participació dels Moros i Cristians en aquesta acció que es farà el proper dissabte.