“Capitans” guanya el concurs de fotografia de Moros i Cristians

La fotografia d’Enric Rodríguez “Capitans” ha estat la guanyadora del Concurs de Fotografia de Moros i Cristians I Memorial Xavier Aluja. Rodríguez s’endú el primer premi que consiteix en 200 euros i un diploma. Pel que fa al segon premi, aquest ha estat per la instantània de David Moreno titulada “Poca Visualització” que s’ha fet amb els 100 euros del guardó i un diploma. Les altres distincions han estat per Sara Millàs, que ha aconseguit el 1r accèssit amb “Sense cap ploma al cap” i, finalment, el 2n accèssit ha estat per Santi Iglesias amb l’obra “Mirada”. Els guanyadors dels accèssits s’han endut un diploma commemoratiu cadascun. L’Associació de la Festa organitzarà una exposició amb les millors obres durant el mes de juliol.

Al Concurs de Fotografia de Moros i Cristians d’enguany s’han presentat més d’un centenar d’instantànies, en una edició que ha estat marcada pel canvi de denominació del concurs que ha adoptat el nom de “Memorial Xavier Aluja” en record de la figura d’un dels impulsors de la festa desaparegut l’any passat. La instauració d’aquest memorial va ser una de les decisions preses per la darrera Assemblea de la Festa que va acordar, el passat 3 de febrer, retre homenatge d’aquesta manera a un dels seus festers més emblemàtics.

Pel que fa a totes les fotografies que s’han presentat al concurs, l’Associació de la Festa organitzarà una exposició durant el mes de juliol, després de fer una selecció de les millors obres.