Capitanies i Junta a Expofiesta’05 a l’Estand de la UNDEF

Membres de les capitanies i de la Junta de l’entitat han visitat del 18 al 20 de novembre, la fira d’Alacant Expofiesta, fira de referència en l’àmbit de les manifestacions festeres. La novetat d’aquesta edició ha estat que l’Associació de Moros i Cristians de Lleida ha participat en l’esdeveniment a través de l’estand de la UNDEF –Unión Nacional de Entidades Festeras– al Racó del Fester. Allí s’hi han col.locat els cartells i tríptics de la nostra festa i, fins i tot, s’han fet projeccions en DVD de la celebració. 

Durant aquestes jornades els membres de l’entitat han gaudit de les actuacions de diferents danses, desfilades de moros i cristians i estands de turisme de poblacions com Alacant, el País Valencià o Múrcia.

Participar a Expofiesta permet, d’una banda, preparar les properes edicions de la festa, ja que hi assisteixen un gran nombre de proveïdors d’elements festers (pirotècnia, lloguers d’indumentària, bandes musicals, etc.) i les entitats culturals poden contactar-hi fàcilment.
D’altra banda també s’ha de destacar la promoció exterior que s’aconsegueix a través d’aquesta fira.