Acte de presentació del nou web de Moros i Cristians

Aquest vespre l’Associació de la Festa de Moros i Cristians de Lleida ha presentat a tots els seus festers i festeres el nou web de l’entitat.
Partint del web que hi havia fins ara en funcionament se n”ha fet creat un mollt més dinàmic, més operatiu i amb més fotografies i informació del que passa dins de les comparses i de l’associació en general.
S’obre, amb els festers i amb el públic en general, un nou canal de comunicació i de difusió de la festa, de la seva història, de la seva trajectòria i de les activitats que s’hi van fent. Aquest web compleix amb la nova normativa de la llei de transparència, requisit que afecta a totes les entitats.
El web ha estat modificat per l’empresa Missatges i s’ha fet de manera que diferents festers puguin tenir accés al seu manteniment introduint totes les novetats i activitats relacionades amb l’Associació i la Festa.
I tal i com ha dit la presidenta, la Sra. Teresa Mayoral, ara ja sols cal que ens passegem per aquest web i que li donem vida des de les comparses, des de l’Associació i des de Lleida.