800 euros pel cartell de Moros i Cristians 2009

L’Associació de la Festa de Moros i Cristians de Lleida premiarà amb 800 euros el cartell guanyador del XIII Concurs de Cartells de Moros i Cristians que l’entitat lleidatana convoca avui, 2 de febrer. Això suposa un increment de dos-cents euros, pel que fa a la dotació econòmica del premi, en relació a la passada edició. Els participants podran doncs, presentar les seves creacions des del 9 de març i fins al proper 26 de març; unes obres que han de ser originals amb unes mides de 70 cm d’alt per 50 cm d’amplada (sense incloure els marges blancs d’un mínim de 4 cm) i que han d’anar muntades sobre un suport rígid-sense vidre- i s’han de poder reproduir en quadricomia. El guanyador del concurs haurà de lliurar una còpia del cartell en suport informàtic.

Tots els cartells que es presentin al concurs han de versar sobre la temàtica de La Festa de Moros i Cristians i han d’incloure el següent text: Festa de Moros i Cristians. Lleida, 17 de maig de 2009. L’obra guanyadora quedarà en propietat de l’Associació de la Festa i pel que fa a la resta d’originals, se n’exposarà una selecció en un mostra que es farà abans de la celebració de la Festa. Als cartells originals presentats pels concursants hi ha de figurar el lema del cartell i el pseudònim amb què participen al concurs, adjuntant un sobre tancat amb el nom, adreça i telèfon de l’autor. Les obres poden presentar-se per correu postal a la Llibreria Totem (C/Cavallers, 22 25002 Lleida) o bé dipositar-les a Confeccions Armengol o Confeccions Boix, ambdues també situades al carrer Cavallers.

Amb la convocatòria del concurs de cartells, l’Associació de la festa lleidatana comença a escalfar motors de cara a la nova edició de la Festa de Moros i Cristians que enguany arribarà a la quatorzena edició.