60 fotografies de 28 autos al concurs de la Festa de Moros i Cristians

Un total de seixanta instantànies de vint-i-vuit autors diferents han estat les que, finalment, s’han presentat a l’onzè concurs de fotografia de la Festa de Moros i Cristians de Lleida que ahir va reunir el jurat per triar els guanyadors.

El jurat, que estava format per fotògrafs, periodistes, publicistes i membres de l’Associació de la Festa de Moros i Cristians, va triar la fotografia guanyadora del Concurs de la Festa de Moros i Cristians 2007, així com un segon premi i dos accèssits. L’autor de la fotografia guanyadora s’endurà 180 euros i un diploma, mentre que el segon premi tindrà una dotació de 90 euros més diploma. Finalment, els dos accèssits seran obsequiats també amb un diploma.

Els guanyadors d’aquest concurs, que aquest any arrriba a la seva onzena edició, es faran públics el 25 de juliol a les 19.00h coincidint amb la inauguració de l’exposició de les obres. Així, les millors fotografies del concurs, obert a tots els afeccionats a la fotografia i seguidors de la Festa de Moros i Cristians de Lleida es podran veure fins al 19 d’agost a la Sala d’Exposicions de la Plaça Sant Joan.