“15 anys de cartells” a la Biblioteca Pública

L’Associació de la Festa de Moros i Cristians de Lleida ha organitzat una exposició retrospectiva dels 15 anys de festa en la què es poden contemplar els cartells guanyadors de cadascuna de les edicions de la celebració. Així doncs, els quinze cartells que han il·lustrat la Festa de Moros i Cristians, inclòs el d’enguany, guarniran fins el proper 18 de maig el Pati de l’àrea infantil i juvenil de la Biblioteca Pública de Lleida, que és precisament el lloc on s’ha instal·lat la mostra.

L’exposició va ser inaugurada ahir al vespre per la regidora de Cultura, Montse Parra, que va ser acompanyada pel president de l’Associació Joan Gomis i altres regidors de l’Ajuntament. L’acte, que va aplegar un gran nombre de festers i festers, va retre homenatge al guanyador del cartell d’enguany, Fernando Vico, i també va servir per fer un recordatori a alguns dels impulsors de la Festa que han estat els artífexs de la recuperació d’aquesta tradició històrica, com és el cas de la família Aluja i el desaparegut regidor Xavier Aluja.

La mostra es troba instal·lada a la Biblioteca Pública des del passat 3 de maig i es pot visitar en horari de l’obertura al públic d’aquest equipament cultural fins després de la celebració de la festa que enguany se celebra durant un cap de setmana (16 i 17 de maig).