L’Associació de la Festa de Moros i Cristians de Lleida va participar el passat dissabte en l’edició 2011 de la Festa a Encamp, un cap de setmana gastronòmic, social i cultural que se celebrarà a la parròquia andorrana d’Encamp. Els moros i cristians van fer una desfilada pels carrers de la zona Prat d’Encamp abillats amb la indumentària historicista de l’Associació en el ha estat una acció promocional per a donar a conèixer la singular celebració lleidatana.

En total, uns seixanta festers i festeres s’han desplaçat a Andorra per participar en aquesta acció promocional que ha estat acompanyada pel ritme d’una banda formada per 30 músics. La desfilada d’aquest cap de setmana es una de les habituals accions que es fan des de l’Associació per dur la festa més enllà de la ciutat de Lleida a fi de promocionar la celebració. Anglesola, Ciutadilla, Ontinyent o Barcelona han estat algunes de les ciutats que aquest 2011 s’han visitat per publicitar els moros i cristians de Lleida.

Una mostra de cervesa, actuacions musicals, festival infantil i balls i menjars populars ha format part del cap de setmana de la Festa a Encamp 2011. Un cap de setmana que ha comptat amb la participació dels moros i cristians lleidatans.