La sala d’exposicions de la Cambra de Comerç de Lleida va ser escenari, ahir al vespre, de la inauguració de l’exposició de les millors instantànies que es van presentar al XIII Concurs de Fotografia de la Festa de Moros i Cristians I Memorial Xavier Aluja. Una mostra que comprèn les fotografies guanyadores de l’edició d’enguany.

L’acte va ser presidit per la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Lleida, Montse Parra, que va estar acompanyada d’altres autoritats com la també regidora de Comerç, Mercats i Consum, Dolors Arderiu; el cap de l’oposició Isidre Gavín i la regidora Montse Bergués. A més, hi va assistir el president de l’Associació de la Festa de Moros i Cristians, Joan Gomis i Rosabel Escartín, vídua d’en Xavier Aluja, que va manifestar la seva satisfacció davant la iniciativa de recordar, amb aquest concurs, la figura del seu marit. 

La inauguració de la mostra va servir, a més, per lliurar els premis als guanyadors del concurs de fotografia. Així, Enric Rodríguez va ser guardonat amb el primer premi per “Capitans”. David Moreno va recollir el segon premi per “Poca Visualització” i finalment, Sara Millàs amb “Sense cap ploma al cap” i Santi Iglesias amb l’obra “Mirada” van obtenir el 1r i 2n accèssit, respectivament. 

La mostra, que es podrà veure fins al 19 de juliol, està oberta al públic de dimarts a dissabte de 18 a 20 h i diumenges de 12 a 14 hores.