Les millors fotografies de la Festa de Moros i Cristians de Lleida que s’han presentat a l’onzè concurs de fotografia es podran veure, a partir del 25 de juliol, a la Sala d’Exposicions de la Plaça Sant Joan. La mostra estarà oberta fins al 19 d’agost i inclourà les fotografies guanyadores del concurs, el veredicte del qual es donarà a conèixer el mateix dia de la inauguració de l’exposició.

Pel que fa al concurs, finalment han estat 28 els autors s’han presentat al concurs de fotografia de la Festa de Moros i Cristians de Lleida. El jurat del concurs triarà, entre tots els originals presentats, quatre fotografies que s’enduran els premis establerts. L’autor de la fotografia guanyadora s’endurà 180 euros i un diploma, mentre que el segon premi tindrà una dotació de 90 euros més diploma. Finalment, hi haurà dos accèssits que seran obsequiats també amb un diploma. 

El concurs ha estat obert a tots els afeccionats a la fotografia i seguidors de la festa que han presentat fotografies amb la temàtica de la Festa de Moros i Cristians de Lleida.