ENTRADES EXHAURIDES

S’atansa el mes de maig i, per segon any consecutiu i esperem que l’últim, ens veiem obligats a modificar el calendari habitual, aquest cop posposant el Cap de Setmana Fester al setembre.

Tot i això hem decidit mantenir la data de celebració del Pregó Concert pel diumenge dia 2 de maig, escollint la nau central de la Seu Vella com el millor marc per poder donar cabuda a tots els interessants en assistir-hi, tot observant les mesures de separació a que ens està acostumant aquesta situació.

Enguany i en motiu de la celebració del 25 aniversari de la nostra Festa el pregoner serà en RAFAEL FERRERO TEROL, President d’honor de la Societat de Festers d’Ontinyent i un dels principals col·laboradors amb la gestació de la Festa de Moros i Cristians de Lleida els anys 1.995 i 1.996.

El concert corresponent a la segona part de l’acte serà a càrrec de la Banda Municipal de Lleida, sota la direcció del mestre AMADEU URREA que clourem escoltant YURIDA, peça escollida Himne de la Festa en el Concurs celebrat pel Mig Any Fester.

L’acte donarà inici a les 12:00 hores i per accedir serà imprescindible haver formalitzat la preinscripció a través del formulari que podreu trobar a la nostra web, entrant a la notícia del Pregó-Concert.

El procediment és similar al que ja vam posar en pràctica pel Mig Any Fester, un cop enviat el formulari rebreu la confirmació amb el número d’assignació, hem establert els següents terminis:

Del dilluns 12 fins el divendres 23 d’abril tindran prioritat els socis i sòcies de l’Associació de la Festa de Moros i Cristians de Lleida, aquells que no siguin socis entraran en llista d’espera.

El dissabte 24 s’afegirà la llista d’espera i s’obrirà la inscripció al públic en general.

L’Associació es reserva el dret de cursar les invitacions que consideri oportunes a càrrecs cívics i institucionals que, a efectes de terminis d’inscripció tindran la consideració d’associats.

El dia 30 d’abril, o bé abans si s’exhaureixen les localitats, es tancarà la inscripció tant per associats com pel públic en general

L’aforament s’ha limitat a un públic de 160 persones.

Programa de ma

Formulari d’inscripció   ENTRADES EXHAURIDES