El propvinent dia 24 de setembre tindrà lloc la 11ª edició de la Recreació de les noces reials de Peronella d’Aragó i Ramon Berenguer IV.

Enguany l’acte comptarà amb nombroses novetats, a les 17:00 hores s’iniciaran les actuacions prèvies, des del Pont Llevadís fins la Porta dels Apòstols, amb la col·laboració dels Falcons de Leyda i les Bruixes del Pont del Boc i la presència de tot un seguit de personatges que recrearan la vida quotidiana de la ciutat en aquella època.

A les 18:00 començarà la representació itinerant en quatre actes, la signatura dels capítols matrimonials, celebrada a Barbastre l’any 1137, al Claustre, el lliurament de Peronella d’Aragó i la cerimònia de casament, celebrada a Lleida l’any 1150, a la Nau Central de la Seu Vella per, tot seguit, tornar a l’esplanada de la Porta dels Apòstols, on es faran els Homenatges als nuvis i on clourà la representació.

Enguany aquesta representació es realitzarà dins de les activitats programades dins dels actes de l’Obert del Centre Històric i com a cloenda dels mateixos.

Com sempre l’acte es gratuït i obert a tothom.